Mijn naam is Kelly van de Zanden. In 2010 heb ik mijn diploma als allround kapster behaald. Hiervoor heb ik gekozen omdat er bij mij persoonlijk heel erg de interesse en motivatie aanwezig was om een persoon ”mooi” te maken. Dan wel te verzorgen met een nieuw schitterend kapsel.

Mijn wens om mensen altijd te laten schitteren is altijd in mijn achterhoofd gebleven en dat is voor mij ook de drijfveer en motivatie om mijzelf te kunnen ontwikkelen. Uiteindelijk moet niet alleen het kapsel goed zijn, maar het complete plaatje kloppen.

Vandaar heb ik mijn werkzaamheden als kapster op een zijspoor gezet en ben ik mijzelf gaan richten op nagels (maart 2010). Door de jaren heen heb ik mij uitgebreid ontwikkeld als nagel styliste en kunt u niet alleen voor een simpel kleurtje langskomen maar ook voor nieuwe acryl nagels of een french manicure.

Het is immers ook een stuk praktischer en handiger voor bijvoorbeeld een bruid. Ik kon de haren van een bruid heel mooi opsteken en verzorgen maar voor haar nagels moest bijvoorbeeld iemand anders komen. Nu kan ik mijzelf presenteren als de persoon die een bruid helemaal compleet kan verzorgen op de mooiste dag in haar leven.

Na enige verloop van tijd ontstond er een vraag naar wimperextentions. Voordat ik dit kon aanbieden aan mijn klanten was het mijn taak om de wimpers uitvoerig te kunnen testen. Hierdoor zou ik zelf alle voordelen kunnen benoemen. Na twee jaar zelf wimperextentions te hebben gedragen heb ik besloten om in juli 2015 hiervoor een cursus te volgen. Een vervolg hierop heb ik gevolgd in begin 2016. 25 oktober 2016 heb ik mijn certificaat gehaald voor de ”Master Lash”.

Ik wil mijn klanten het ultieme gevoel laten beleven van een complete behandeling. Niet alleen een nieuw kapsel of een ander kleur nageltje. Ik wil de kracht van schoonheid en beauty bij alle klanten naar boven halen. Iedereen zou er in deze tijd altijd perfect uit moeten kunnen zien en zich helemaal verbonden moeten voelen met zich zelf. Het mooiste zou natuurlijk zijn als ik de nummer 1 beauty salon van Nederland zou worden.

Eigenaresse Intense Beauty - Kelly

Diploma’s en certificaten

2010
Maart: Basis acryl

2013
September: Gevorderde Smile line
Gevorderde Pinchen
Kapster Allround

Oktober: Gevorderde Vijlen
Nail Art
Nagelbedverleging

December:
Frees Opleiding

2014
Juli: 3D Floral Design

2015
Juli: Perfectie opleiding
One By One Wimpers
September: Wenkbrauwen epileren met touw en verven
November: Hair extentions
December: Spa manicure

2016
One By One vervolg
September: Gelisch Color en French
Oktober: Master Lash