Knippen en verven

Ik ben zowel gediplomeerd kapster als nagel of wimperstyliste. Ik ben ruim opgeleid voor verschillende haarbehandelingen en wil u hier graag mee helpen. U kunt bij mij terecht voor een simpele knip beurt dan wel voor het verven van lang haar met highlights bijvoorbeeld.

Overview

A Wees welkom in mijn veelzijdige beautysalon in Rijen. Wanneer u opzoek bent naar mooie nagels, het zetten van wimperextentions of wanneer u uw haar wilt knippen, verven, föhnen of watergolven bent u bij mij aan het juiste adres!

Door de jaren heen heb ik verschillende diploma’s en certificeringen behaald om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Nogsteeds zorg ik er voor dat mijn kennis en vakbekwaamheid optimaal blijft door continue bij te scholen!

Maar een behandeling van Intense Beauty is niet zomaar een behandeling..

De behandelingen die ik ontwikkeld heb zijn gericht op een ultieme persoonservaring en kwaliteit van behandelen. Tijdens onze behandelingen staat u als klant voorop. Het gaat immers om hoe u ”Intense Beauty” heeft ervaren. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn door u bijvoorbeeld welkom te heten met een lekkere kop koffie of thee!

Mijn afspraken zijn flexibel in te plannen. Mocht er een keer geen gaatje zijn in de agenda, kunt u altijd telefonisch contact opnemen tot 20:00 uur wanneer het u niet zou schikken. Ik doe mijn uiterste best om eventueel telefonisch een afspraak voor u te maken op een geschikt tijdstip.

sign

Tarieven

KNIPPEN MAN/VROUW

   30 min.

€15

VERVEN

   30 min.

v.a. €24,50

HIGHLIGHTS

   30 min.

v.a. € 35

FÖHNEN

   20 min.

€ 15

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Knippen

Föhnen

Haar behandelingen

Kinderen knippen

Verven