Nagels

Van de basis van acryl nagels tot aan een manicure als in een spa. Verschillende opleidingen op het gebied van nagels en nagelverzorging hebben ervoor gezorgd dat ik een breed scala aan diensten mag aanbieden.

Overview

A Wees welkom in mijn veelzijdige beautysalon in Rijen. Wanneer u opzoek bent naar mooie nagels, het zetten van wimperextentions of wanneer u uw haar wilt knippen, verven, föhnen of watergolven bent u bij mij aan het juiste adres!

Door de jaren heen heb ik verschillende diploma’s en certificeringen behaald om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Nogsteeds zorg ik er voor dat mijn kennis en vakbekwaamheid optimaal blijft door continue bij te scholen!

Maar een behandeling van Intense Beauty is niet zomaar een behandeling..

De behandelingen die ik ontwikkeld heb zijn gericht op een ultieme persoonservaring en kwaliteit van behandelen. Tijdens onze behandelingen staat u als klant voorop. Het gaat immers om hoe u ”Intense Beauty” heeft ervaren. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn door u bijvoorbeeld welkom te heten met een lekkere kop koffie of thee!

Mijn afspraken zijn flexibel in te plannen. Mocht er een keer geen gaatje zijn in de agenda, kunt u altijd telefonisch contact opnemen tot 20:00 uur wanneer het u niet zou schikken. Ik doe mijn uiterste best om eventueel telefonisch een afspraak voor u te maken op een geschikt tijdstip.

sign

Tarieven

Nieuwe Set Next One gel Naturel Incl verlenging

   90 min.

€45

Nieuwe set Next One gel met Gelpolish Incl verlenging

   60 min.

€50

Nieuwe set Next One gel French Manicure

   60 min.

€55

Nieuwe set Next One gel BabyBoom Incl verleging

   90 min.

€55

Nabehandeling Next One Gel met Gelpolish

  45 min.

€37

Nabehandeling Next One Gel French Manicure

  60 min.

€40

Nabehandeling Next One Gel BabyBoom

   … min.

€40

Nabehandeling Next One Gel Naturel

   … min.

€37

Gelpolish  1 kleur

   … min.

€28

Gelpolish Incl Rubberbase

   … min.

€34

Nabehandeling enkel mogelijk bij nagels gezet door Intense Beauty. Indien anders word er een nieuwe set geplaatst met een toeslag van €15,- om de oude set te verwijderen. Prijzen gelden bij een nabehandeling tot 5 weken vanaf 5 weken word er een nieuwe set in rekening gebracht.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.